Korteweg Van Baarlen
Korteweg Van Baarlen is een modern en informeel advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht en bestuursrecht. Bij onze juridische bijstand staan persoonlijke aandacht en deskundig advies centraal.

Korteweg Van Baarlen


Rechtsgebieden

STRAFRECHT
o.a. vermogensdelicten, opiumwet, cybercrime, fraude, witwassen, milieu, zeden, verkeer, wapens en munitie.
Wij staan ook cliënten bij in cassatie bij de Hoge Raad.

BESTUURSRECHT
o.a. vergunningen, handhaving, subsidies, sancties. 

 

Femke van Baarlen
Advocaat

Femke van Baarlen heeft sinds het begin van haar carrière in 2000 gewerkt bij gerenommeerde kantoren als Bakker Schut & Van der Plas, Plasman Advocaten en Franken Zuur Van Baarlen Van Kampen. Hier leerde ze werken in omvangrijke en complexe zaken. In 2009 heeft Femke de specialisatieopleiding straf- en strafprocesrecht afgerond en ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten. 

femke@kvbadvocaten.nl      

06-47946289


Femke van Baarlen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: strafrecht en cassatie (strafrecht). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

 

Kelvin Korteweg
Jurist

Kelvin Korteweg is geboren en getogen onder de rook van de Eindhovense Philipsfabrieken. Na zijn rechtenstudie in Leiden begon hij in 2005 in de advocatuur in een brede sociale praktijk op de Wallen in Amsterdam. De nadruk kwam al snel op het bestuursrecht te liggen. Met zijn verhuizing terug naar Brabant in 2019 is hij zich steeds meer gaan specialiseren in het Omgevingsrecht. Hij verleent bijstand aan ondernemers en particulieren. 

kelvin@kvbadvocaten.nl       

06-24541346


Kelvin Korteweg wordt per 31 mei 2024 opnieuw beëdiging tot advocaat. Hij zal in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: algemeen bestuursrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Femke van Baarlen is zelfstandig advocaat. Zij is aangesloten bij de Orde van Advocaten en de Raad voor Rechtsbijstand. Femke van Baarlen is ook aangesloten bij de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur. Bij ziekte wordt Femke waargenomen door mr. Monique Hendriks in Best.


Femke van Baarlen staat cliënten bij zowel op betalende basis als op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. In deze laatste variant vragen zij een vergoeding aan via een subsidieregeling. Denk eraan dat binnen deze regeling vaak nog steeds een eigen bijdrage van u wordt gevraagd van minimaal € 152,-, exclusief hoger beroep.

Wanneer Femke van Baarlen u op betalende basis bijstaan dan hanteert zij meestal een vaste vergoeding die ze vooraf afspreekt. Grotere, vaak complexe zaken behandeld ze op basis van een uurtarief van 200,- euro per uur. Zij vraagt om een voorschot. Bij een verzoek om gespreide betaling van het resterende factuurbedrag of van een eigen bijdrage vraagt zij om binnen maximaal zes maandelijkse termijnen te betalen.

Een eerste oriënterend gesprek is gratis. Tijdens dit gesprek word besproken wat Femke van Baarlen voor u zou kunnen betekenen. Neem bij dit gesprek alle relevante papieren mee, of liever nog scan en mail ze vooraf naar vanbaarlen@vnbrln.nl. Neem graag ook een geldige ID mee.


Download hier haar:

Algemene voorwaarden (PDF)

Klachten/geschillenregeling (PDF)